Kuinka poistaa iPhonen ja iPadin pariliitos helposti

poista iphonen ja ipadin pariliitos

Jos omistat useita Apple-laitteita, kuten iPod Touchin, HomePodin, Macin tai muita, käytät todennäköisesti aina samaa Apple ID:tä. Tällä voi tietenkin olla joitakin haittoja; esimerkiksi iCloud-tallennustilasi täyttyy nopeammin tai joku saattaa tehdä ostoksia ilman hyväksyntääsi. Siksi selitämme, kuinka iPhonen ja iPadin välinen yhteys puretaan .

Riippumatta siitä, miksi haluat irrottaa iPhonen tai iPadin Apple ID:stäsi, sinun tulisi tietää, että tämä prosessi voidaan tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen on tietokoneen kautta ilman ohjelmistojen lataamista, kun taas toinen on suoraan iPhonesta tai iPadista. Selitämme tietenkin jokaisen menetelmän vaihe vaiheelta.

Tietokoneelta

Sen ei tarvitse olla Mac, se voi olla minkä tahansa tietokoneen kautta käyttöjärjestelmästä riippumatta. Ainoa asia, jonka sinun on varmistettava, on vakaa Internet-yhteys ja noudata alla olevia ohjeita:

  • Siirry viralliselle Apple ID -sivulle, kun katsot yläreunaa, näet ruudun, jossa lukee "Kirjaudu" Klikkaa sitä.

  • Sinut ohjataan uuteen ikkunaan, jossa sinulta kysytään Apple ID:täsi ja salasanaa. Muista, että tässä tapauksessa sinun on kirjoita sähköpostiosoite, jota käytit laitteen käynnistäessäsi.
  • Jos olet ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön, nelinumeroinen koodi saapuu iPhonellesi tai Apple-laitteeseesi. Voit myös ilmoittaa, että saat tämän avaimen tekstiviestillä tai puhelulla.
  • Lopuksi, kun pääset käyttäjäprofiiliin, avaa asetusvalikko, siellä on kolme laatikkoa, nämä ovat "Tili", "Turvallisuus" ja "Laitteet» napsauta viimeistä.
  • Kohdassa "laitteet» Kaikki Apple-laitteet, jotka olemme rekisteröineet tälle tilille, tulevat näkyviin.

  • Nyt on aika purkaa valitsemasi iPhonen tai iPadin pariliitos. Napsauta kuvaa ja sitten «Poista tili".
  • Järjestelmä pyytää sinua vahvistamaan toiminnon. Kun se on tehty, prosessi on suoritettu onnistuneesti. Laitetta ei enää yhdistetä Apple ID:hen.

iPhonella tai iPadilla

Voit purkaa iPhonen ja iPadin pariliitoksen, jotka on lisätty muihin Apple-laitteisiin mainitun laitteiston kautta. Tätä varten sinun on noudatettava alla olevia ohjeita:

  • Laitteelta, johon Apple ID on liitetty, siirrymme "asetukset".
  • Yläosassa näet laatikon, joka ilmaisee "Apple ID" paina sitä.
  • Sinut ohjataan uuteen valikkoon. Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on, että kaikki tiliin linkitetyt laitteet tulevat näkyviin.

  • Valitse iPad tai iPhone, jonka pariliitoksen haluat purkaa, vaikka voit myös valita muun muassa HomePodin, iPod Touchin tai Macin.
  • Järjestelmä pyytää meitä syöttämään salasanan, se pyytää meitä myös vastaamaan kahteen salaiseen kysymykseen; Nämä luodaan Apple ID -tiliämme luotaessa.
  • Kun olet syöttänyt pyydetyt tiedot, lopulta kaikki valitsemiimme laitteisiin liittyvät tiedot ilmestyvät näytölle, hieman vaihtoehdon alapuolelle. "Poista tili."
  • Vahvista toiminta ja voila, linkityksen poistaminen on onnistunut.

Mistä syistä minun pitäisi purkaa iPhonen ja iPadin pariliitos?

IPhonen ja iPadin irrottaminen Apple ID:stä voi olla tarpeen useista syistä. Esimerkiksi jos iCloud-tallennustilasi on rajassa etkä voi enää nauttia tämän sovelluksen eduista, tai jos haluat vaihtaa laitetta tai myydä nykyisen laitteesi.

laitteen vaihto

Jos aiot myydä tai lahjoittaa iPhonen, iPadin tai minkä tahansa Apple-laitteen, koska olet hankkinut uudemman, kannattaa tehdä Apple ID:n linkitys kyseisestä laitteesta ensinnäkin siksi, että tuleva omistaja pääset käsiksi identiteettiisi, mikä tarkoittaa, että pääset käsiksi ostamiisi tuotteisiin ja kaikkiin tietoihisi.

Heillä on esimerkiksi pääsy App Storesta ostettuihin maksullisiin sovelluksiin tai he voivat saada kaikki tiedot, jotka olet tallentanut iCloudiin, mikä vaarantaa yksityisyytesi ja henkilötietosi.

ICloud-tallennustila

iCloud on pilvitallennuspalvelu, joka on kaikkien Apple-käyttäjien käytettävissä. Se tarjoaa 5 gigatavua ilmaista tallennustilaa, johon voit tallentaa kaikki hyödylliseksi katsomasi tiedot. Nämä tiedot tallennetaan internetiin, ja joka kerta, kun käytät Apple ID:lläsi rekisteröityä laitetta, voit synkronoida ja ladata ne.

Ongelmana tässä on 5 gigatavun tallennustila, koska se jaetaan kaikkien laitteidemme kesken, mikä tekee tästä ilmaisesta määrästä vielä pienemmän. Tämä johtuu siitä, että iPhonemme, iPadimme, iPodimme ja muut laitteemme tekevät säännöllisiä varmuuskopioita. Kun nämä tiedot ladataan iCloudiin, näet todennäköisesti viestin "Tila on täynnä".

Siksi paras toimintatapa olisi irrottaa Apple ID -tilistäsi laitteet, joita et käytä usein, jotta ne eivät vie käytettävissä olevaa tallennustilaa. Tässä on myös vinkkejä iCloud-tilan vapauttamiseen, jotta saat sovelluksesta kaiken irti.

joukkueen raja saavutettu

Usko tai älä, Apple ID:hen linkittävien laitteiden määrä on rajoitettu, yhteensä 10, joten jos olet yksi niistä ihmisistä, joilla on useita iPhoneja menneiltä sukupolvilta tai jossain vaiheessa ovat ostaneet yritykseltä laitteita, jotka voidaan yhdistää järjestelmään, kuten iPad, iPad mini, iPod, Mac, AirPods ja paljon muuta.

Oikea menettelytapa on irrottaa laitteet, joita et enää käytä, jotta vältät virheilmoituksen saamisen uutta laitteistoa rekisteröitäessäsi. On myös tärkeää huomata, että jos liität Apple ID:n Apple-laitteeseen, et voi linkittää uutta laitetta 90 päivään.


Lisää ensisijaiseksi lähteeksi Googlessa